Career Opportunities

A great chance to develop your career as a professional for software that has been using internationally and in the same time, extending the Kingdom of God with your talent in IT.

WEB DEVELOPER/PROGRAMMER

We are currently looking for an exceptionally talented, tech savvy and enthusiastic Web Developer, with the requirements as follow:

• Having a good logic and analytic skill.
  • Having excellent skills in:
         > PHP and MySQL Programming
         > HTML5 & CSS3 Programming
  • Having knowledge of PHP Frameworks would be a plus

MOBILE APP DEVELOPER/PROGRAMMER

We are currently looking for an exceptionally talented, tech savvy and enthusiastic Mobile App Developer, with the requirements as follow:

• Having a good logic and analytic skill.
  • Having excellent skills in:
         > Blackberry & Android Programming : Java / WebWorks & Eclipse AND/OR
         > iOS Programming : Objective-C & XCode

Please send to career@gerejasoft.com:

• Your portfolios (snapshot or the online web address with the login info if it's needed)
  • Your CV and photo
  • Salary expectation

SALES/MARKETING

Key skills required:

• Having excellent communication and presentation skills.
  • Having a wide church & ministry network.
  • Having good knowledge of IT/Software
  • Having your own vehicle (min. motorcycle)

Please send to career@gerejasoft.com:

• Your CV and photo
  • Salary expectation

GerejaSoft adalah Software Generasi Modern Berbasis Web. Dengan berbasis web, sistem menjadi sangat mudah digunakan untuk berkolaborasi dengan banyak pengguna dalam jaringan lokal gereja maupun internet dengan menggunakan standar keamanan akses

Sampai saat ini Praise God, GerejaSoft digunakan tidak hanya oleh gereja-gereja berkembang di dalam negeri seperti Jakarta, Surabaya, Pekan Baru, Jogja, Lampung, Semarang, Menado, dll namun juga gereja-gereja di mancanegara seperti US, Tokyo, Qatar